Mermaid Stories - Dameure - København 


Oh hello, Mermaids!


Vi er Mermaid Stories, et nyt Københavnsk designstudio, der med udgangspunkt i Københavns personlighed designer luksus accessoires til kvinder.

Med en helt speciel forkærlighed for den simple, tidsløse, skandinaviske stil, går vores koncept ud på at kombinere det luksuriøse og stilrene med sjov og en lille smule havfrueglitter. Målet er at producere produkter, der vil blive dine favoritter og kunne bruges i lang tid.

Urene i vores første kollektion er inspireret af den københavnske elegance. Hvert ur bærer en dansk kvindes navn og har sin egen individuelle karakter. Bagsiden af ​​hver model er indgraveret med en lille havfrue, som for mange jo er et symbol på netop København. Til vores urremme bruger vi vegetabilsk garvet læder, som føles specielt blødt på din hud og udvikler en smuk patina over tid.

 

➸ SE ALLE VORES URMODELLER PÅ WEBSHOPPEN 

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne hjælpe dig! Kontakt vores kundeservice på customerservice@mermaid-stories.com.

 

Mermaid Stories Ure - København - Havfruen

 

Information til ordrer i Danmark

Leveringstid 

Vi leverer gratis til dig. Forsendelser tager mellem to og fem hverdage fra ordredato. Der tages forbehold for, at leveringstiden kan tage længere tid, hvis der er problemer med postvæsnet.  

 

Betalingsmuligheder

I vores webshop kan du betale med kreditkort og både Visa, Mastercard og Amex kan benyttes. Har du har nogle spørgsmål vedrørende betaling, så er du også meget velkommen til at skrive til os på customerservice@mermaid-stories.com

 

Hver bestilling er en gave

Det er ikke kun det indre som tæller! Som de fleste andre, elsker vi at pakke gaver ud – det gør bare noget ekstra for oplevelsen. Netop derfor pakker vi altid vores ure pænt ind fra vores studie i København, så det ankommer til dig i en fin lyserød æske!

Hvis du ønsker at give et Mermaid Stories ur som gave, kan du blot tilføje en anden leveringsadresse end faktureringsadressen i bestillingsprocessen.

Har du svært ved at vælge hvilken model det skal være? Så er et gavekort måske lige det du har brug for...

 

   

Må vi presentere: LOUISE, MIA, JOSEFINE, FREJA, AMALIE og CECILIE

 
Mermaid Stories Uhr LOUISEMermaid Stories Uhr MIAMermaid Stories Uhr JOSEFINEMermaid Stories Uhr FREJAMermaid Stories Uhr AMALIEMermaid Stories Uhr CECILIE

 
 SE ALLE DETALJER I VORES WEBSHOP